Gewonde bij botsing op A2 bij Wessem

112 Algemeen Maasgouw Regio Reageer 2 min. leestijd

Wessem – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 23.50 uur gealarmeerd vanwege een aanrijding op de snelweg A2 bij Wessem. In de rijrichting van Maastricht naar Weert waren twee personenauto met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde nadat één van de betrokken auto’s begonnen te slippen en de bestuurder de macht over het stuur verloor. Volgens de geschrokken bestuurder was mogelijk een klapband de oorzaak. De drie inzittenden van deze auto kwamen met de schrik vrij.

Gewond

De bestuurder van de andere auto kon de slippende auto niet meer ontwijken en botste er tegenaan. Deze bestuurder raakte gewond aan zijn hand. Hij is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Saxofoon

In de auto van de gewonde bestuurder lag nog een saxofoon. Het slachtoffer was erg gehecht aan zijn instrument en de ambulancemedewerkers deden de man een plezier door de koffer met de saxofoon uit de auto te halen en ook mee te nemen naar het ziekenhuis.

Schade

Beide betrokken auto’s liepen flinke schade op. Ze zijn afgesleept door een berger. Ook het asfalt had schade opgelopen en zal op een later moment worden hersteld.

De snelweg is tijdelijk in noordelijke rijrichting afgesloten geweest, maar inmiddels weer open, weliswaar met een snelheidsbeperking vanwege de schade aan het wegdek.

Bekijk een video: https://youtu.be/Le_AUYFISQM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie