Motorcross kennismakings-trainingen wegens succes verlengd

Nederweert – Wegens een succesvolle serie die nog gaande is heeft KTM Nederland besloten om vanaf 6 april een nieuwe serie van drie trainingen te verzorgen in Nederweert. Dit is heel goed nieuws voor kinderen én ouders die op een laagdrempelige manier willen beginnen. 

De eerste trainingen vinden plaats op woensdagmiddag 6, 13 en 20 april op het motorcross circuit van MC de Peelrijders in Nederweert. Hier is een speciaal beginners-circuit aangelegd. De kinderen worden voorzien van een eigen motor, kleding en een coach om zo de basis van de sport onder de knie te krijgen. 

De trainingen duren 1,5 uur en bieden telkens weer nieuwe uitdagingen en leermomenten. De trainingen starten om 15:30 en gaan door tot 17:00 uur. Bij voldoende animo is er de mogelijkheid om een extra groep in te delen van 17:15 tot 18:45 uur.

E-mini Crossmotoren

Voor deze serie zet KTM haar gloednieuwe E-Mini Crossmotoren in. Deze E-mini’s zijn elektrisch aangedreven en nagenoeg onderhoudsvrij. Ook zijn ze zeer eenvoudig in zithoogte te verstellen én makkelijk te begrenzen in trekkracht en snelheid.

Wanneer de kinderen de sport willen blijven beoefenen is het mogelijk om een gloednieuwe E-mini te leasen tegen een aannemelijk maandtarief. Het is tevens mogelijk om een haal en breng service voor je motor erbij aan te schaffen zodat hij elke training tiptop in orde voor je klaar staat.

Aanmelden

Meedoen? Klik hier om je aan te melden: https://app.motoinside.app/events/2244

Heb je wel interesse maar kun je niet op de eerste drie datums of is Nederweert wat ver uit de richting voor jou, geef je dan op voor de ‘reservelijst’, dan houden ze je op de hoogte.