Sociaal Ontmoetings Café gestart met nieuwe opzet

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Al sinds 2018 vindt er een maandelijkse ontmoetingsavond plaats in Buurthuis Fatima. De organisatie hiervan is in handen van inwoners uit Weert en omgeving. De avond is er voor inwoners tussen 25 en 45 die elkaar graag ontmoeten maar soms een beetje sociaal onhandig zijn.

Uitgaan van wat wel kan

“Eind 2020 zijn we met Punt Welzijn in gesprek gegaan om te kijken of zij ons konden ondersteunen”, vertelt een van de werkgroep leden. “Met elkaar zijn we gaan kijken hoe we onszelf beter konden organiseren en hoe we meer gebruik konden maken van elkaars talenten. Hierdoor zijn niet alleen wij als werkgroep de kartrekker, maar levert iedereen zijn aandeel om er een leuke avond van te maken. Naast de maandelijkse avond gaan we er soms ook samen op uit. We kijken wie zin heeft om mee te gaan. Het is vrijblijvend om hieraan deel te nemen. We gaan regelmatig naar een café in Weert en we zijn in september ook samen gaan bowlen.”

Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom!

Iedere tweede donderdag van de maand van 19:30 tot 21:30 uur is het sociaal ontmoetingscafé open. De volgende inloopavond is op donderdag 14 april. Ben je tussen de 25 en 45 en heb je zin om in een gezellige sfeer in contact te komen met anderen, loop dan eens binnen. Locatie: Buurthuis Fatima, Nieuwsstraat 11 te Weert, tijdens de avond gebruiken ze de ingang aan de Wilhelminastraat.

Heb je vragen, stuur een email via  [email protected] of bekijk onze facebookpagina voor meer en actuele informatie. Ze zijn te vinden via Ontmoetingscafé-Weert. Vanaf september wordt een kleine deelnemersbijdrage gevraagd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie