Truckrun Weert zoekt 100 verkeersregelaars

Gemotiveerde motorrijders die als verkeersregelaar er voor willen zorgen dat de Truckrun Weert op zondag 4 september 2022 veilig door de omgeving van Weert geloodst wordt.

Heb je op deze datum tijd en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een grote club vrijwilligers die dit realiseert, schrijf je dan in via de website www.truckrunweert.nl.

De motorrijders rijden in een colonne en worden door een aanwijzer op een plek gewezen. Verkeersregelaars die niet in een colonne willen of kunnen meerijden kunnen dit aangeven op het inschrijfformulier Verkeersregelaar. De organisatie wijst dan vooraf de kruispunten aan je toe.

Ook niet motorrijders zijn zeer welkom als verkeersregelaar. De organisatie zorgt ook gratis voor de wettelijke verplichte opleiding via e-learning en uiteraard voor eten en drinken en een goodiebag op de dag zelf. Want er is geen Truckrun Weert zonder verkeersregelaars.

Meer informatie

Voor meer informatie ga naar www.truckrunweert.nl of bellen mag ook naar Johan Wouters: 06-29017534