Thema-avond: Help! Mijn kind verdwijnt in social media of gamen

De digitale wereld is voor jongeren de wereld waar het gebeurt. Zonder het zich bewust te zijn, verliezen ze zichzelf erin.

Maar wat doen ze precies in deze wereld? Wat maakt deze wereld zo verslavend en waarom is het (jongeren) brein hier zo gevoelig voor? Hoe ga je hiermee om als ouder? Hoe kom je in contact zonder in het ‘gevecht’ te geraken?

Op donderdag 31 maart organiseert de oudercommissie van de Philips van Horne een thema-avond over ‘Digital Awareness’. Tijdens deze avond gaat Laurens Veltman van op interactieve wijze in op het digitale gedrag van jouw zoon/dochter en geeft handvatten om in contact te komen en bij te sturen op (de mate van) digitaal gedrag.

De thema-avond wordt gratis aangeboden aan alle ouders van leerlingen van LVO Weert. Geïnteresseerd? Meld je dan uiterlijk 28 maart aan via: https://lvo-weert.nl/lvo-weert/activiteiten/aanmelden-ouderavond-digital-awareness.

Heb je geen kinderen op één van de scholen van LVO Weert, maar ben je toch geïnteresseerd? Ook dan ben jevan harte welkom! Aanmelden is verplicht.

  • Aanvang thema-avond: 19:30 uur.
  • Locatie: Philips van Horne, Herenstraat 298 Weert