WdG verkiezingsquiz: win een vlaai

De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn belangrijker dan je in eerste instantie denkt. De gemeenteraad is namelijk de baas van een gemeente en bepaalt wat er in jouw buurt in de toekomst gaat gebeuren.

Alle informatie over de verkiezingen vind je overzichtelijk weergegeven op de website van de Gemeente Weert: https://www.weert.nl/verkiezingen. Ook is er een verkiezingskrant uitgegeven. De PDF kun je downloaden via: https://iwdg.nl/3tGylbm

Quiz

Bekijk de video via Youtube.

Een weetje: De burgemeester is voorzitter van de gemeenteraad. Hij kan tijdens de vergadering aan de beraadslagingen deelnemen, maar hij heeft echter geen stemrecht. Als voorzitter zorgt hij ervoor dat de vergadering ordentelijk verloopt.

Maar wat weet jij over de gemeenteraad in Weert? De burgemeester stelt drie vragen. Er worden in totaal drie vlaaien verloot onder de juiste inzenders. De vlaaien worden op 16 maart hoogstpersoonlijk door de burgemeester aan de winnaars overhandigd.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen, de winnaars ontvangen een bericht van WdG.


Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 12 jaar. De prijsvraag duurt t/m 10 maart 2022 12:00 uur. Diegenen die het meest dichtbij het antwoord van de benaderingsvraag zitten winnen de prijs, daarbij moeten de meerkeuzevragen juist zijn. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de Gemeente Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van een legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.