Botsing op kruising Bocholterweg Altweerterheide

Op de Bocholterweg in Altweerterheide heeft zaterdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s bij betrokken waren.

Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de kruising met de Diesterbaan. Een stationwagon wilde vanuit de Diesterbaan de Bocholterweg oversteken, maar kreeg van de auto op de Bocholterweg geen voorrang. Het kwam tot een botsing waarbij de stationwagon deels in een sloot tot stilstand kwam

Een ambulance kwam ter plaatse zodat de betrokkenen medisch onderzocht konden worden. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De twee kinderen die in de stationwagon zaten kregen een knuffelbeertje van de hulpverleners.

Omdat het vermoeden bestond dat er brandstof lekte kwam uit voorzorg ook de brandweer ter plaatse. Uiteindelijk bleek het te gaan om koelvloeistof. De beschadigde auto’s zijn vervolgens afgesleept door een berger.

Video: https://youtu.be/B32baXN5R_k