Paaseieren zoeken in het Luuëkerpark

Zo’n honderd enthousiaste kinderen uit Leuken zochten zaterdagochtend in een lekker zonnetje naar gekleurde paaseieren, verstopt door de Paashaas. De gevonden eieren werden verzameld in eigen gemaakte paasmandjes

De ‘Paaseieren zoekactie’ was georganiseerd door de activiteitencommissie van Wijkraad Leuken. Om 10.00 uur waren de kinderen tot zeven jaar welkom en om 11.00 uur  kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar. Uiteraard wilden veel kinderen met de Paashaas op de foto.

Alle kinderen kregen na afloop twee geverfde eieren mee en een chocolade paashaas. En de eitjes die over waren? De Paashaas: “De rest van de eitjes heb ik gegeven aan de Weerter Minima Groep. Het bestuur was er erg blij mee. De overgebleven paashaasjes schenk ik voor een deel aan de vluchtelingen uit Oekraïne. Volgend jaar kom ik zeker terug.”


Een fotobijdrage van o.a. Theo Van de Winkel