Drie auto’s botsen op Napoleonsweg-Zuid bij Grathem

Grathem – De hulpdiensten zijn dinsdagochtend rond 7.40 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Napoleonsweg-Zuid bij Grathem.

Net voor de kruising met de Brugstraat had een kleine kettingbotsing plaatsgevonden waarbij drie personenauto’s bij betrokken waren. In eerste instantie werd de brandweer opgeroepen, maar uiteindelijk bleek hun inzet niet noodzakelijk te zijn.

Een vrouw is medisch onderzocht in een ambulance. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Een berger is opgeroepen om de beschadigde auto’s af te slepen.

Werkzaamheden

Bij de betreffende kruising worden van 4 april t/m 21 april 2022 werkzaamheden uitgevoerd. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. Houd wel rekening met extra verkeershinder.