Plan voor Burger King naast KFC en McDonald’s in Nederweert

Nederweert – Bij de gemeente Nederweert is een vergunning aangevraagd voor het bouwen van een nieuw Burger King restaurant.

De nieuwe Burger King moet tussen de KFC en het in aanbouw zijnde hotel aan de Randweg-West komen te staan. Op het nu nog braakliggende terrein wil men een ‘standaard BK-paviljoen’ bouwen inclusief drive-inrichting, parkeerplaatsen en reclamevoering. Het betreft een vergelijkbare situatie zoals de al op het terrein gesitueerde KFC restaurant.

Met de komst van de Burger King aan de Randweg West heb je straks een groot aanbod van fastfood op steenworp afstand van elkaar. Naast de McDonald’s en een KFC (die beiden een drive hebben) kun je ook nog eten bij Subway. Overigens ligt er ook nog Wereldrestaurant Atlantis naast. De keuze is reuze in elk geval.