Drukbezochte jaarvergadering van Zwem- en vriendenclub ‘De IJsberen’

Tijdens een drukbezochte jaarvergadering van Zwem- en vriendenclub ‘De IJsberen’ in Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord is afscheid genomen van Harry Zegveld die sinds 2013 de functie van voorzitter bij het bestuur bekleedde. Ook werd er afscheid genomen van Pop Nouwen, die vanaf 2015 als bestuurslid veel taken heeft vervuld. 

Bestuurslid Gerrie van Heugten werd per acclamatie gekozen tot nieuwe voorzitter. Dat gold ook voor twee nieuwe bestuursleden: Rien Monster en Marij Creemers-van Eijndhoven. Marie-Louise van Proemeren is herbenoemd tot secretaris  voor de komende vier jaar.

Nieuwe leden

Het bestuur memoreerde de populariteit van het dagelijkse ochtendzwemmen tussen 7.00 en 8.00 uur. Dit bleek uit de lange wachtlijst die tijdens de lockdown was ontstaan, hetgeen uiteindelijk resulteerde in 19 nieuwe leden.

De jaarvergadering werd traditioneel afgesloten met een warm- en koud buffet.