GGD testlocatie in wijk Graswinkel opent woensdag

Algemeen Corona Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd
Verhuiswagen voor de deur bij de testlocatie

De testlocatie van GGD Limburg-Noord verhuist van Nederweert naar Weert. De gemeenten Weert en Nederweert willen de corona-teststraat graag voor de regio behouden. Dat is gelukt. Samen met GGD Limburg-Noord is een geschikte locatie gevonden. Vanaf woensdag 13 april is de teststraat gevestigd in het voormalig pand van HBV de Batavieren Treffers aan de Fuutstraat 6 te Weert. 

Testen blijft een belangrijk advies

De teststraat vormt een belangrijke schakel in de lokale aanpak van de verspreiding van het coronavirus. “Testen blijft een belangrijk advies van de Rijksoverheid. We zijn blij dat voor onze inwoners van het Weerterland op korte reisafstand een corona-testlocatie van de GGD beschikbaar blijft”, aldus wethouder Paul Sterk van gemeente Weert en wethouder Peter Koolen van gemeente Nederweert. 

Openingstijden en bereikbaarheid

De testlocatie van GGD Limburg-Noord ligt vanaf 13 april 2022 aan de Fuutstraat 6 in Weert. Bij het gebouw is voldoende parkeerruimte aanwezig. De testlocatie is iedere dag (ook in het weekend) geopend van 8:00 tot 17:00 uur op afspraak. Dagelijks tussen 13:00 en 16:00 uur is het mogelijk om zonder afspraak te komen testen. De huidige teststraat aan De Bengele 7 te Nederweert is geopend tot 12 april 15:00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie