Lindeboom behaalt predicaat beste pils van Nederland

Algemeen Leudal Regio Weert 5 reacties 1 min. leestijd

Neer – Lindeboom Pilsener is verkozen tot het beste pils van Nederland tijdens de uitreiking van de Dutch Beer Challenge 2022. Dit is door de vakjury van de Nederlandse bierwedstrijd op 26 april bekendgemaakt. De totale competitie van deze achtste editie van de Dutch Beer Challenge betrof 550 bieren van 144 brouwerijen.

Marko Versteeg, brouwmeester van de Limburgse Lindeboom Bierbrouwerij: ‘Goud voor Lindeboom Pilsener met de hoogste beoordeling is eervol. Als Slow Brewer is het fantastisch in de grote pils-categorie goud te winnen. Kwaliteit proef je, en door meer aandacht te geven aan het rijpen komt de meest pure smaak van pils naar boven’. Algemeen directeur Paul Joosten van de brouwerij sluit aan: ‘En juist dát hebben de internationale bierexperts en bierkeurmeesters in de jury van de Dutch Beer Challenge geproefd en met goud bekroond!’.

Lindeboom Bierbrouwerij

De Lindeboom bierbrouwerij is een onafhankelijke familiebrouwerij. Anno 1870 gestart in Neer. Deze koninklijke hofleverancier brouwt al vijf generaties bieren onder de merken Lindeboom, Gouverneur en Venloosch. Van oudsher is Lindeboom sterk vertegenwoordigd in de horeca. Lindeboom bieren zijn verkrijgbaar door heel Nederland in supermarkten en slijterijen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties