Weer heilige missen in de Moeselkapel tijdens de meimaand

De Moeselkapel biedt een plek van rust, bezinning, troost en gebed aan heel mensen. Het is voor veel jonge gezinnen een plaats om hun kinderen te laten dopen. Ze vertrouwen vanuit deze religieuze parel veel overledenen toe aan Gods liefdevolle barmhartigheid.

De kapel kent een hele lange traditie om in de meimaand ter ere van Moeder Maria de heilige Mis te vieren. In vroeger jaren was die viering om 06.00 uur ’s ochtends. In de afgelopen jaren iets verlaat naar 07.00 uur. Maar de afgelopen twee jaar is die traditie een beetje verwaterd door alle beperkingen rondom de corona-pandemie.

De aankomende Meimaand willen ze echter weer de Mariamaand vieren. Je bent van harte welkom. Van maandag t/m zaterdag bidden ze om 08.40 uur de rozenkrans en aansluitend om 09.00 uur vieren ze de heilige Mis (en zingen ze een aantal Marialiederen).

Het genoemde tijdstip van de viering is aangepast in overleg met veel betrokken Moeselkapelgangers en het kerkbestuur.