Oekraïense organiseert benefietconcert “Met hart voor Oekraïne” in Tungelroy

De Oekraïense Tanya organiseert op vrijdag 15 april een concert om geld in te zamelen voor de vluchtelingenopvang in de voormalige Weerter kazerne voor de mensen uit Oekraïne. Zijzelf is pianiste en voor deze gelegenheid sluiten enkele andere muzikanten (waaronder zang en viool) zich belangeloos bij haar aan. Het concert zal plaatsvinden in het MFA Kimpe Veld in Tungelroy.

Het concert duurt van 16:30 tot 18:00 uur en de entree is gratis. Natuurlijk hoopt Tanya wel op donaties.

Over Tanya

Tanya Haex-Mamontova woont sinds 2013 in Nederland, in Tungelroy om precies te zijn. Zij is getrouwd met een Weertenaar en is volledig “ingeburgerd”. Uiteraard gaat de strijd in Oekraïne haar erg aan het hart en wil ze haar talent voor haar landgenoten inzetten. Ze is de laatste tijd ook veel actief als tolk en heeft een nauwe band opgebouwd met enkele gastgezinnen en de vluchtelingen zelf. Jouw donatie zal dus goed terecht komen.