Terugblik Dag van het Tafeltennis in Limburg

In sporthal Aan de Bron werd zondag de Dag van het Tafeltennis in Limburg georganiseerd. De Limburgse Tafeltennisbond organiseerde deze dag in samenwerking met Tafeltennisvereniging Megacles uit Weert.

‘s Morgens en in het begin van de middag werden de Limburgse Jeugdmasters (LJM) gehouden. In de ochtend werden ook de plannen voor de komende jaren gepresenteerd. In de middag waren gedeputeerde van de Provincie Limburg, Madeleine van Toaorenburg en wethouder van de gemeente Weert, Tessa Geelen, aanwezig om de plannen te ondersteunen.

Na afloop van de finales van de Limburgse Jeugdmasters werden diverse demonstraties gegeven met trainingssessie van Limburgse talenten, parasporters en 55+-ers. Meervoudig paralympisch kampioen Kelly van Zon, Gerald van Grunsven en Kas van Oost en Barry Berben gaven dit nog een extra dimensie.

Bekijk een video: https://youtu.be/IctdFsmiXsg