TTV Megacles gastheer Dag van het Tafeltennis Limburg

Komende zondag 24 april is Tafeltennisvereniging Megacles gastheer voor de Dag van het Tafeltennis Limburg.

Van 9.00 tot ongeveer 13.30 uur staan de Limburg Jeugd Masters op het programma. De sterkste jeugd-tafeltennissers van Limburg laten daar zien hoe dynamisch tafeltennis is. 

Om 13.30 uur klinkt het startschot voor een aantal mooie demonstraties voor alle geledingen binnen de tafeltennissport. Denk daarbij aan 55-plussers, competitiespelers en sporters met een beperking. In die laatste groep verzorgt o.a. Kelly van Zon, olympisch kampioen para-tafeltennis, een demonstratie. 

De Dag van het Tafeltennis Limburg speelt zich af in Sporthal Aan de Bron, Maaslandlaan 3 in Weert. Kom gerust langs en geniet van mooie wedstrijden en demonstraties. En wie weet is tafeltennis ook iets voor jou.