Wearse Moele overhandigen cheque aan stichting Leergeld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Fotograaf: Leonne Schramm

Vrijdag heeft de stichting Leergeld Weert, Nederweert en Cranendonck een cheque voor een bedrag van maar liefst 700 euro in ontvangst mogen nemen uit handen van vertegenwoordigers van de Wearse Moele uit Weert.

De Wearse Moele hadden de 8e plaats bemachtigd tijdens de Wieerter Kwis. De stichting Leergeld die jaarlijks zo’n 800 kinderen in de regio helpt is heel erg blij met dit bedrag en kan hiermee weer enkele kinderen helpen om mee te kunnen doen op school, bij sport- en cultuuractiviteiten. 

Het goede werk van de vele vrijwilligers van de stichting Leergeld is te vinden op de website leergeld.nl/Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie