ZijActief in Ell organiseert RommelRoute

Algemeen Leudal Regio Uitgaan 1 reactie 1 min. leestijd

Ell – Wie zegt dat alle pareltjes te koop zijn in de winkels? Sommige pronkstukken bevinden zich op zolder, of in die stapels dozen in dat hoekje van de bergingskast waarvan het opruimen al veel langer wordt uitgesteld dan eigenlijk oké is.

Gelukkig zijn exact die bergingskasten opgeruimd met het oog op zondag 1 mei, de dag van de rommelroute in Ell. Kom jij die dag snuffelen tussen de spullen van de leeggehaalde zolders op zoek naar jouw nieuwe pronkstukken? De pareltjes zijn namelijk toe aan een nieuw thuis.

De RommelRoute van ZijActief Ell vindt plaats op zondag 1 mei 2022 van 11.00 – 16.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie