Afgeleide fietser botst tegen auto in Budel

Budel – De hulpdiensten zijn dinsdagavond rond 20.45 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Poelderstraat in Budel.

Een man fietste over de Poelderstraat langs de velden van SV Budel richting Budel-Schoot. Op datzelfde moment verliet een auto een terrein achter ZuiderpoortBad en reed de Poelderstraat op. De fietser had de naderende auto niet gezien omdat hij naar de voetballers aan het kijken was.

De bestuurster van de auto trapte nog op de rem, maar dat was tevergeefs. De fietser botste tegen de voorkant van de auto. De fietser kwam ten val en raakte hierbij lichtgewond. Omdat het een fietser uit België was werd hij naar het ziekenhuis van Pelt gebracht.

De politie heeft ervoor gezorgd dat de gegevens werden uitgewisseld en heeft verslag opgemaakt van het ongeval.