40 jaar Badminton Club Maarheeze

Plaats een reactie

Maarheeze – Eind vorig jaar, om precies te zijn 24 november, bestond Badminton Club Maarheeze 40 jaar. Op die datum in 1981 werd de club opgericht en ze bloeiden al snel uit tot een grote club met enthousiaste leden.

Ruim 800 sportievelingen zijn daar kortere of langere tijd lid geweest en zij kennen allen nog wel de toernooitjes en andere activiteiten, zoals competitiewedstrijden voor jeugd en senioren, toernooideelnames in diverse klassen bij grote clubs in de regio, alsook gezelligheidsuitwisselingen met naburige clubs Budel en Heeze.

Vele successen in het verleden

Hoewel op dit moment vooral recreatief gespeeld wordt (incl. competitie) heeft de club in het verleden ook vele successen gekend met kampioenschappen in diverse jeugd- en seniorenklassen. Medio jaren 90 werd zelfs promotie behaald naar de landelijke competitie waar het eerste team 4 jaar lang heeft kunnen handhaven. Eind jaren 90 werd het herenteam kampioen in de hoogste klasse van district Limburg waarin zij uitkwamen.

Daarnaast heeft BCM regelmatig aan bekerwedstrijden deelgenomen. Binnen de club zelf zijn lange tijd de degens gekruist bij de jaarlijkse clubkampioenschappen. Onveranderd al die tijd zijn de twee vaste speelavonden in de Smeltkroes: woensdag- en vrijdagavond, waarbij op vrijdag ook de jeugd actief is.

Jubileum festiviteiten

Met enige vertraging worden de jubileum-festiviteiten gehouden op zaterdag 2 juli 2022, met in de middag een toernooi voor leden en oud-leden gevolgd door een feestavond met etentje en ruime gelegenheid om weer eens bij te kletsen.

De ochtend is gereserveerd voor de jeugdleden die voor de gelegenheid een vriendje of vriendinnetje mogen meenemen. Voor hen worden in de Smeltkroes diverse leuke activiteiten opgezet.

Meer informatie

Voor nadere info en het programma verwijzen we alle oud-leden graag naar onze website www.bcmaarheeze.nl/jubileum waar ook het aanmeldformulier te vinden is.

Dus meld je aan en hopelijk zien ze jou op 2 juli!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie