Bloemenmeisjes Bloemenshop ’t Station Weert in onzekerheid

Algemeen Economie Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Maandagavond werd bekend gemaakt dat de bloemenwinkel op het NS-station in Weert in problemen verkeert. Er is een faillissement aangevraagd voor het moederbedrijf Bloemenshop ’t Station dat meerdere bloemenwinkel op treinstations in het zuiden van Nederland exploiteert.

De bloemenmeisjes van de vestiging in Weert plaatsten maandagavond het bericht dat ze dinsdag wegens omstandigheden zijn gesloten. Mensen die navraag deden in de winkel kregen inderdaad bevestigd dat een faillissementsaanvraag ten grondslag ligt aan de (tijdelijke) sluiting. Het personeel werd hierover vanochtend per mail over geïnformeerd.

Hoewel de bloemenzaak in Weert goede zaken deed, was dat in andere steden een ander verhaal. Eerder werd al de vestiging in Eindhoven gesloten. Onduidelijk is ook wat met de vestigingen in o.a. Roermond, Echt en Venlo staat te gebeuren.

Elke dag moeten verse bloemen van de bloemenveiling in Aalsmeer naar het zuiden van Nederland worden gebracht. De oplopende brandstofprijzen zal een van de oorzaken zijn geweest dat het bedrijf verder in de problemen is geraakt.

De ‘bloemenmeisjes’ van de vestiging in Weert zitten momenteel in onzekerheid. Eerder vanavond publiceerden ze nog dat het “onduidelijk is of ze binnenkort weer open gaan”. Die regel is later verwijderd. Ze hopen dat het bedrijf een doorstart kan maken.

Houd de Facebookpagina in de gaten voor de actuele informatie. Via deze pagina kun je de medewerkers ook een hart onder de riem steken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie