Extra ticketverkoop picknick in stadspark Weert

Op zondag 5 en maandag 6 juni vindt de feestelijke opening van Kasteelpark Nijenborgh, het Weerter stadspark, plaats. Vanwege naderende uitverkoop is de mogelijkheid tot het reserveren voor de picknick in het park met twee dagen verlengd.

Neem zelf je picknickkleedje mee, zoek een plekje op het grasveld en geniet van het heerlijke picknickpakket dat de organisatie in samenwerking met Albert Heijn Heerschap met liefde heeft samengesteld. In het pakket vinden deelnemers onder andere broodjes met zoet en hartig broodbeleg, een gekookt eitje, twee stuks fruit en drinken. De volledige inhoud is te vinden op de website.

De picknick vindt plaats op het noordelijke veld van het nieuwe park, op maandag 6 juni tussen 11:00 en 13:00 uur. Deelnemers kunnen binnen dit tijdsblok zelf kiezen op welk moment zij arriveren. De activiteit wordt opgeluisterd door live akoestische muziek.

Uitverkoop nadert

Omdat uitverkoop in het verschiet ligt en een picknick met zoveel mogelijk enthousiastelingen het mooist is, heeft de organisatie ervoor gekozen de mogelijkheid tot het reserveren van picknickpakketten met twee dagen te verlengen. Reserveren is nu mogelijk tot uiterlijk 24 mei via www.stichting1568.nl/picknick. In de webshop zijn vouchers voor ‘grote eters’ (volwassenen à €6,00) en ‘kleine eters’ (kinderen à €4,00) verkrijgbaar.

De picknick wordt tevens mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Lions Kempenbroek. Om de activiteit voor zoveel mogelijk mensen een feestje te maken heeft partner Albert Heijn Heerschap bovendien ter waarde van 1568 euro vooraf aan tickets beschikbaar gesteld aan mensen die dat goed kunnen gebruiken.

Feestelijk weekend

De picknick in het park is onderdeel van het feestelijke programma tijdens het pinksterweekend, zondag 5 en maandag 6 juni. Het openingsweekend wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Weert, Provisus Stichting St.-Jozef en Stichting 1568. Het volledige programma is te vinden op www.stichting1568.nl.