Op hol geslagen auto bij parkeerplaats SJG botst tegen (slag)boom

De hulpdiensten zijn maandag rond 9.30 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Vogelsbleek in Weert.

Een vrouw wilde met de auto de parkeerplaats van het SJG verlaten toen vervolgens de auto ‘op hol sloeg’. De bestuurster kreeg de auto niet meer onder controle waarna de auto door de slagboom reed. Het voertuig ramde vervolgens nog een verkeersbord en kwam tegen een boom tot stilstand.

De geschrokken bestuurster wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. Voorbijgangers die waren gestopt vingen haar op en waarschuwden de hulpdiensten. Het slachtoffer is vervolgens nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer werd opgeroepen omdat er rookontwikkeling wat ontstaan. De auto stond echter niet in brand. Een berger is opgeroepen om de auto te bergen. De Vogelsbleek is gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

Bekijk een video: https://youtu.be/uiguUfWmY8A