Jarig Bridgeclub Weert organiseert zomerdrive

Plaats een reactie

De laatste zaterdag van augustus: traditiegetrouw lopen zo’n 300 tot 400 mensen discussiërend of gewoon genietend, door de binnenstad van Weert. Ze doen het ene na het andere café aan zonder dat ze op echte kroegtijgers lijken. 

Voor de binnenstad van Weert een bijzonder tafereel. Spelers, zowel thuisbridgers als clubbridgers, die uitstralen hoe gezellig het is om een dag in een ontspannen sfeer door Weert te lopen, ergens wat te eten of te drinken en daar tussendoor ook nog een een behoorlijk aantal spellen te bridgen. Niet voor niets hebben we deelnemers die aan vrijwel alle kroegentochten in de afgelopen 32 jaar hebben deelgenomen.

Natuurlijk zorgen zij voor een “Extra Korte Route” voor mensen die niet ver kunnen lopen.

Wil je meedoen aan de zomerdrive in Weert?

De zomerdrive wordt gehouden op 27 augustus vanaf 10.00 uur in het centrum van Weert. Een heel speciale dag dit jaar: Bridgeclub Weert bestaat dan precies 70 jaar en ze hopen er samen met alle deelnemers een bridgefeest van te maken. De kosten voor deelname bedragen € 60,00 per paar, inclusief lunch, koffie en vlaai.

Je kan meer informatie verkrijgen en inschrijven via de website: www.nbbclubsites.nl/club/23007/ of bij Willem Deijsselberg (+31(0)6 46355567), email: [email protected] .

Voorafgaand aan deze drive kan er in de maanden juli en augustus op maandagavond en woensdagavond gebridget worden in Sport- en Denkcentrum Drakesteyn, Drakesteyn 8 in Weert. Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur. De kosten voor niet-leden bedragen 2 euro per persoon.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie