Zomerdrive voor bridgers in Weert

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto binnenstad

Op de laatste zaterdag van augustus lopen traditiegetrouw zo’n 300 tot 400 mensen discussiërend of gewoon genietend door de binnenstad van Weert. Ze doen het ene na het andere café aan zonder dat ze op echte kroegtijgers lijken. Het zijn bridgers, die deelnemen aan de Weerter Zomerdrive. De 31e editie vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus.

Voor de binnenstad van Weert is het een bijzonder tafereel. Spelers, zowel thuisbridgers als clubbridgers, die uitstralen hoe gezellig het is om een dag in een ontspannen sfeer door Weert te lopen, ergens wat te eten of te drinken of een winkel binnen te stappen en daar tussendoor ook nog een behoorlijk aantal spellen te bridgen. Er deelnemers die zoveel plezier aan de zomerdrive beleven dat ze aan vrijwel alle kroegentochten van de afgelopen 30 jaar hebben deelgenomen.

31e editie op 31 augustus 2024

De Zomerdrive van 2024 wordt gehouden op 31 augustus, vanaf 10.00 uur in het centrum van Weert. De kosten voor deelname bedragen € 60,- per paar, inclusief lunch, koffie en vlaai. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven is te vinden op de website https://23007.bridge.nl/ of door contact op te nemen met Willem Deijsselberg via +31 (0)6-46355567 of [email protected]. Voor mensen die niet ver kunnen lopen is een extra korte route beschikbaar.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de Zomerdrive kan er in de maanden juli en augustus op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond gebridget worden bij Bridgeclub Weert bij Punt Welzijn in het BeekCwartier, Beekstraat 54 in Weert. Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur. De kosten voor niet-leden bedragen € 2,- per persoon per avond.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie