Bridge zomerdrive in Weert

De laatste zaterdag van augustus: traditiegetrouw lopen zo’n 400 mensen discussiërend of gewoon genietend, door de binnenstad van Weert. Ze doen het ene na het andere café aan zonder dat ze op echte kroegtijgers lijken.

Voor de binnenstad van Weert een bijzonder tafereel. Spelers, zowel thuisbridgers als clubbridgers, die uitstralen hoe gezellig het is om een dag in een ontspannen sfeer door Weert te lopen, ergens wat te eten of te drinken en daar tussendoor ook nog een een behoorlijk aantal spellen te bridgen. Niet voor niets hebben we deelnemers die aan vrijwel alle kroegentochten in de afgelopen 27 jaar hebben deelgenomen.

Natuurlijk zorgt de organisatie voor alles: een “Extra Korte Route” voor mensen die niet ver kunnen lopen, maar nu ook als primeur met een tablet op tafel in plaats van bidding boxen. Bridgeclub Weert zal je weer waardig ontvangen.

Voor wie belangstelling heeft om deel te nemen aan de zomerdrive in Weert: deze wordt gehouden op 31 augustus vanaf 10.00 uur in het centrum van Weert. De kosten voor deelname bedragen € 50,00 per paar, inclusief lunch, koffie en vlaai. Je kan meer informatie verkrijgen bij Willem Deijsselberg (+31(0)495543461), email: [email protected] en je inschrijven of een inschrijfformulier downloaden op onze website, www.nbbclubsites.nl/club/23007/.

Voorafgaand aan onze drive kan er in de maanden juli en augustus op maandagavond en woensdagavond gebridget worden in Sport en Denkcentrum Drakesteyn, Drakesteyn 8 in Weert. Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur. De kosten voor niet-leden bedragen 2 euro per persoon.