Paul Carrack en Parris maken programma Bospop compleet

Twee plekken waren er nog te vergeven in de Bospop programmering en vandaag kunnen we bekend maken dat we met de Britse zanger Paul Carrack en de Thin Lizzy coverband Parris het Bospop programma compleet maken.

In totaal treden er 37 bands op, verspreid over 3 dagen op 8, 9 en 10 juli in Weert. De grote namen op de Bospop poster van dit jaar zijn onder andere Sting, Skunk Anansie, Kensington, Beth Hart, Melissa Etheridge, Rag ’n’ Bone Man, BLØF, Juanes en nog vele anderen.

Paul Carrack is natuurlijk met z’n solocarrière bekend van hits als Don’t Shed A Tear & Dedicated, maar wist je dat hij ook samen heeft gewerkt met andere grote namen zoals Phil Collins, Diana Ross en Sting? Wij kijken uit naar zijn repertoire op Bospop, zowel uit z’n solocarrière, als z’n tijd bij Mike & the Mechanics!

Parris is dé Thin Lizzy Coverband! Dus maak je klaar om nummers als The Boys Are Back in Town, Old Town & Dancing in The Moonlight mee te zingen op onze zonnige Bospopweide.

Op de vooravond van Bospop, op donderdag 7 juli, organiseert MOJO een concert met Kings of Leon op hetzelfde festivalterrein in Weert. Naast Kings of Leon treden deze avond ook Stereophonics, Balthazar en Ten Times a Million op.

Kaarten zijn te koop via deze deze website. Speciaal voor de bezoekers die zowel naar Kings of Leon en Bospop komen, is de Bospop camping al vanaf woensdag 6 juli geopend.

Meer informatie en tickets: www.bospop.nl.