Pop-up vintageboetiek in Langstraat van Stichting Weert Helpt

Vrijdag opende wethouder Martijn van den Heuvel officieel de deuren openen van de vintageboetiek van Stichting Weert Helpt in de Weerter binnenstad.

De vintageboetiek is gevestigd op Langstraat 1 in Weert en verkoopt kleding en accessoires voor leuke prijzen waarbij de opbrengst geheel ten goede komt voor Stichting Weert Helpt. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen uit Weert en omstreken.

Initiatiefneemster en bestuurslid van Stichting Weert Helpt Marienel Engelen: “Een kind dat opgroeit in armoede wordt dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van geldgebrek. Even iets leuks kunnen doen, kunnen ontsnappen uit de situatie thuis, kan een wereld van verschil betekenen voor deze kinderen. Wij willen kinderen een onbezorgde dag bezorgen, en ze weer even kind laten zijn. Dit bijvoorbeeld door een dagje uit naar een pretpark te verzorgen”.

Het pand in de Langstraat is door Dolf en Muriël Geleijns Saelmans en zonen Bart-Jan en Bram van Saelmans Makelaardij beschikbaar gesteld. Party Time uit Weert heeft gezorgd voor de decoratieve ballonnen.

Openingstijden

De vintageboetiek van Stichting Weert Helpt is een tijdelijke pop-up store waar naast een leuke vintage collectie in de maten 36 t/m 48 ook tassen en schoenen te krijgen zullen zijn. De boetiek zal geopend zijn van woensdag tot en met zaterdag, van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Meehelpen?

Wil je meehelpen? Stichting Weert Helpt zoekt ook vrijwilligers, hiervoor kunt u contact opnemen met de stichting via [email protected]

  • Donaties zijn ook altijd welkom:
  • Stichting Weert Helpt
  • NL 40 INGB 0008 1209 16
  • Omschrijving: kansarme kinderen

Ze ontvangen je graag in de vintage boetiek!