Pub Quiz Jeugddorpsraad Stramproy

Op vrijdag 20 mei organiseert de Jeugddorpsraad Stramproy een Pub Quiz voor jeugd van 11 t/m 16 jaar in de Maroy bar (minibar) in Stramproy. Er zijn 13 aangemelde teams van ieder vijf personen en zij gaan strijden om de hoofdprijs van vijf tickets voor Toverland. 

Een DJ zorgt voor de juiste muzikale omlijsting in de pauzes en na afloop van de quiz. Tussendoor ontbreekt het natuurlijk niet aan hapjes en drankjes. Rond 22.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en om 23.00 uur is het officiële programma ten einde. Tot 24.00 uur zal de DJ nog voor een geweldige after party zorgen.

Vanaf september 2021 is er een nieuwe lichting jongeren gestart bij de Jeugddorpsraad en dit is het eerste evenement dat georganiseerd wordt. Gezien de aanmeldingen lijkt dit meteen al een geweldig succes te worden. Ze wensen alle deelnemers een succesvolle en gezellige avond.