Terugblik Lenteschool bij RICK

RICK organiseerde in de meivakantie de Lenteschool. Een inspirerende dag waar kinderen van 4 t/m 13 jaar actief en creatief bezig kunnen zijn.

Kinderen maakten muziek en speelden samen in een band. Met verschillende materialen werden diertjes gemaakt met stempels. Met kinderdans ontdekten ze hoe ze met hun lichaam kunnen bewegen. Daarnaast maakten ze kennis met toneelspelen. Dit deden de kinderen onder begeleiding van professionele vakdocenten. Tijdens de pauze waren er leuke activiteiten te beleven zoals leuke spelletjes en films. Een creatieve en ontzettende leuke besteding van hun dag!

De Lenteschool was een vervolg op de succesvolle Summerschool die RICK organiseerde in de laatste week van de zomervakantie in 2021. Kinderen maken op een laagdrempelige manier kennis met kunst en zijn een hele dag leuk en actief bezig.


Een sfeerimpressie door Theo Van de Winkel