Verdachte van aanranding komt niet meer terug naar AZC Budel

Algemeen Weert 7 reacties 1 min. leestijd

Budel – Burgemeester van Kessel heeft namens de gemeente Cranendonck met afschuw kennis genomen van het bericht dat er in Maarheeze afgelopen vrijdag twee vrouwen zijn aangerand. “Naar het zich laat aanzien is het gebeurd door een bewoner van het azc in Budel”, zo meldt de gemeente Cranendonck.

De betreffende bewoner zit op dit moment in hechtenis, in afwachting van een besluit van de officier van justitie om al dan niet tot vervolging over te gaan. Als hij uit hechtenis zou worden ontslagen, dan wordt hij daarna overgebracht naar de HTL (Handhavings- en ToezichtLocatie), een speciale locatie in Hoogeveen met beperkende verblijfsmaatregelen.

De man zal niet meer terugkeren naar het AZC in Budel. Voor zover het binnen de macht van de gemeente Cranendonck ligt, doen zij er alles aan om incidenten te voorkomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
7 reacties