Zomer pleinfestijn samen met PSW op en rond Aan de Bron

Op vrijdag 10 juni organiseren PSW, basisschool Aan de Bron en Kinderopvang Humankind het Zomer pleinfestijn.

Tijdens dit festijn kun je o.a. mooie producten kopen, genieten van verschillende lekkernijen van de BBQ en genieten van zomerse muziek. Er is veel te beleven dus komt dat zien! Natuurlijk vindt alles plaats in een zomerse sfeer.

De toegang is gratis en zo kun je samen genieten van een zomers sfeertje en het bevordert ook nog eens de verbinding in de wijk.

Waar & tijd?

  • Creatief centrum PSW Graafschap Hornelaan 88 Weert 16.00 – 19.00 uur
  • Ontwikkelingsgroep Weert PSW Maaslandlaan 1a Weert 17.00 – 19.00 uur
  • Basisschool Aan de Bron Maaslandlaan 1 Weert 17.00 – 19.00 uur
  • Kinderopvang Humankind Maaslandlaan 1 Weert 17.00 – 19.00 uur

Wie?

PSW biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken, onderwijs en vrije tijd. Basisschool Aan de Bron is een basisschool die kinderen wil brengen tot zelfstandige, onafhankelijke mensen die zichzelf naar hun eigen talenten en inzichten kunnen blijven ontwikkelen. Kinderopvang Humankind een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind.

Wat moet je doen om niets te missen? Volg de bloemetjesroute naar de verschillende locaties. Je kan parkeren op de parkeerterreinen van PSW (vanaf 16.30 uur) en sporthal Aan de Bron.