Blikschade na botsing op kruising in Budel-Dorplein

Budel-Dorplein – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 10.30 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval in Budel-Dorplein.

Op de kruising Hoofdstraat / Sepulchrestraat waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de auto’s was tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. De betrokkenen wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse. 

In een van de betrokken auto’s zaten twee kinderen. Een van hen riep: “Ik heb geen auw”, maar het ambulancepersoneel vond het toch verstandig om ze even medisch te onderzoeken. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De kinderen hebben wel een knuffelbeertje gekregen van de politie om van de schrik te bekomen.

De beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger.