Mesmerized wint Van Horne Pop 2022

Vrijdagavond vond in poppodium De Bosuil het jaarlijkse Van Horne Pop plaats. Vanwege corona was het twee jaar niet mogelijk geweest om het muziekspektakel te organiseren, maar dit jaar kon het weer. Dat klonk weer als muziek in de oren.

Diverse bands wisten het aanwezige publiek te vermaken met hun muziek. Er stonden meerdere genres centraal, zoals: rock, pop, rap, indie en Nederlandstalige muziek. De deelnemende groepen werden door een deskundige jury beoordeeld op o.a. muzikaliteit en podiumpresentatie.

Het was uiteindelijk de band Mesmerized die de felbegeerde bokaal in ontvangst mocht nemen. Daarnaast mag de band ook twee nummers laten opnemen bij Rock Inc. Recording in Weert.

Top 3

  1. Mesmerized
  2. Middle Green
  3. Glorious

Een bijdrage van Carlo van Hout