Bloemenpluktuin De Schans Weert geopend

Algemeen WdGlab Weert Reageer 1 min. leestijd

Bloemenpluktuin De Schans is een pluktuin waar je zelf een bos bloemen kan plukken en samenstellen geheel naar eigen wens. De tuin is vanaf heden geopend.

In de bloemenpluktuin aan de Dijkerstraat staan diverse soorten vaste planten, maar ook veel eenjarigen. Deze zijn uitstekend geschikt om bloemen van te snijden die kunnen worden gebruikt voor boeketten. De mogelijkheden en combinaties voor het samenstellen van een boeket zijn eindeloos.

Aan de hand van een aantal handreikingen die door de eigenaren worden gedaan kun je vrij plukken binnen de tuin. Je mag de bloemen zelf inpakken met behulp van papier en bindmateriaal dat voorhanden is. De bloemen kunnen ook voor je worden ingepakt indien gewenst.

Tevens kan er op verzoek door ons een boeket naar jouw wens worden geplukt en samengesteld. Ook voor kinderen is onze pluktuin een leuk uitje in de natuur om onder begeleiding van de ouder bloemen te plukken.

Bloemenpluktuin De Schans is gevestigd aan de Dijkerstraat 24 te Weert.

Voor meer informatie en de openingstijden: www.pluktuindeschans.nl.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie