Cor Lambers: “Door te blijven bewegen voel ik me echt beter”

Bewegen is goed voor iedereen, jong en oud! Natuurlijk… het maakt je fitter, sterker en leniger. Maar bewegen is ook goed voor de hersenen én voor uw humeur.

Voor de 50-plussers is Fitness Vitaal 50+ opgestart: gezellig sporten met leeftijdsgenoten onder begeleiding van professionals van Stichting Land van Horne, ieder op zijn of haar eigen niveau. Een van de gemotiveerde deelnemers is Cor Lambers. Hij gaat twee keer per week fitnessen bij Fitness Vitaal 50+ om in beweging te blijven.

“Na revalidatie in het Geriatrisch Revalidatiecentrum kwam de fysiotherapeut van Vitaal Thuis aan huis. Ook de ergotherapeut en diëtist waren in beeld. Toen deze therapie ten einde kwam omdat het steeds beter met me ging, was ik op zoek naar een manier om te blijven bewegen”.

“De fysiotherapeut tipte mij over Fitness Vitaal 50+. Nu ga ik 2 keer per week fitnessen. Dat is echt toppie! Door te blijven bewegen voel ik me echt beter. Ik loop naar de fitness zodat ik de eerste stappen heb gezet. En als het mooi weer is, wandel ik ook naar de Paterskerk in Weert voor de kerkdienst. Een tijdje geleden had ik mijn 50ste fitnessles, daarom heb ik het hele team op zelfgebakken wafels getrakteerd.”

Wil je een keer een fitnessles uitproberen? Neem dan contact op via 088 987 85 00 of [email protected]. Of kijk voor meer informatie op www.landvanhorne.nl/fitness-vitaal.