Culinaire wandeling in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Bereiding culinair hoogtepunt - Foto ter illustratie

Ontdek op zondagmiddag 24 juli a.s. de leukste restaurants van Weert. Maak een culinaire stadswandeling op zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur langs zes restaurants in Weert die je verrassen met kleine culinaire smaakexplosies.

Ieder deelnemend restaurant laat de chef-kok een signature dish vervaardigen, zodat de hij of zij kan laten zien waar men extra trots op is. Dit vergezeld door een zorgvuldig geselecteerd bijpassende wijn. Je loopt de route langs de restaurants met je eigen gezelschap en op eigen tempo. Wel zo ontspannen.

Kaarten zijn alleen vooraf verkrijgbaar via de website BuitengewoonTafelen.nl. Eventuele speciale dieetwensen kunnen bij bestelling van de kaarten worden aangeven.

De deelnemende restaurants zijn: Hostellerie Munten, Brasserie Gotcha!, Catering Messcherp / De Stadskantien, Restaurant De Oelepot, Gastenhuis zusters Birgittinessen en Restaurant Azië. De wandeling wordt gezamenlijk afgesloten in Café ‘t Swaentje waar je een consumptie krijgt aangeboden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie