Mannenkoor Manoeuvre organiseert ‘bring a friend ‘-repetitie

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Een evenement van Manoeuvre - Fotograaf: Theo Van de Winkel

Mannenkoor Manoeuvre uit Weert organiseert op maandag 27 juni as. om 20.30 uur een ‘bring a friend ‘-repetitie in zaal Bij Bertje te Laar.

De mannen van Manoeuvre nemen dan hun vrienden, kennissen en bekenden mee om ze te laten proeven van de bijzondere sfeer en het hoge zangniveau waarop het koor onder leiding van dirigent Noël Seerden zich laat voorstaan.

Maar Manoeuvre hoopt op om meer mensen die eens willen komen kijken! Geïnteresseerden die niet zijn uitgenodigd kunnen gewoon ongenodigd binnenlopen en een poging doen tot meezingen of eens meekijken. Iedereen is welkom!

Zoals elke maandag belooft het een gezellige avond te worden met zingen als bindende factor. Vanwege de balans wordt stiekem gehoopt op veel nieuwe stemmen in het hoge en in het lage spectrum, maar iedereen met intresse is welkom, van 16 tot gepensioneerd, zo lang je maar van het goede geslacht bent.

Dus mannen, volgende week maandag, sta eens op van die bank en sluit gezellig aan in zaal Bij Bertje te Laar (om 20.30 uur).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie