Cultureel Lint: geslaagde afsluiting van het culturele seizoen in Weert

Plaats een reactie

Zondag vond in Weert de elfde editie plaats van Cultureel Lint. Dit keer was het niet de opening van het culturele seizoen, maar de afsluitende finale voor de zomervakantie.

Ook deze editie lieten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer.

Tijdens de start van het Cultureel Lint kwam er regen in de lucht, maar daarna klaarde het op en werden de weersomstandigheden beter. En dat had het publiek ook goed gezien. Later in de middag werd het druk in het centrum van Weert.

De organisatie kan terugkijken naar wederom een geslaagde editie. Het publiek genoot van alle optredens en ook de artiesten en kunstenaars kregen volop bewondering. “Cultuur maakt gelukkig!”, aldus de organisatie. En dat zie je ook via onderstaande sfeerimpressie.

Bekijk een video: https://youtu.be/neu4K96T2q8


Een fotobijdrage van o.a. Carlo van Hout en Theo Van de Winkel. Foto’s niet zichtbaar in de app? Klik dan hier om ze te bekijken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie