De Driehoek uit Bocholt winnaar Kinjer-OLS

Bocholt / Meijel – Het Kinjer-OLS werd dit jaar voor de 16e keer georganiseerd. Honderden kinderen uit Nederlands- en Belgisch Limburg kwamen naar Meijel om deel te nemen aan de optocht en de schietwedstrijd. Ook vele duizenden bezoekers en vrijwilligers wisten de weg naar Meijel te vinden.

Terugblik Kinjer-OLS

De dag begon met een openingsceremonie waar onder andere Mekiko Meijel op het podium verscheen. Om 10.30 uur startte de optocht door Meijel met opvolgend de start van de schietwedstrijd. Om 14.00 uur was iedereen van harte welkom in de Leeyen Vastgoed Feestarena om te genieten van optredens van onder andere: Bjorn & Mieke, DJ-duo Jarno Schijven en Joep Melssen, het OLS-lied door Linda Koopmans en nog veel meer Meijsele artiesten.

In het kinderdorp vonden allerlei activiteiten plaats. Naast de vele springkussens en het Rabobank foodplein – waar gezonde voeding centraal stond – konden kinderen kennis maken met Mascotte Willum.

Aan het einde van de middag mocht basisschool De Driehoek uit Bocholt het Ummeke in ontvangst nemen en zich winnaar van het Kinjer-OLS 2022 noemen.

Uitslagen Kinjer-OLS

  • Beste houding: De Driehoek, Bocholt
  • Beste Yell: De Driehoek, Bocholt
  • Creatiefste bordje: Sint Dionysius, Schinnen
  • Creatiefste vaandel: Sint Medardus, Wessem
  • Winnaar schietwedstrijd: De Vlieger, Kaulille

De organisatie kijkt terug op een prachtig Kinjer-OLS. Het was een zeer geslaagde dag waar de kinderen kennis hebben gemaakt met de schutterswereld en ‘groeët geluk’ hebben beleefd. Het Kinjer-OLS werd mede mogelijk gemaakt door één van onze hoofdsponsoren: Rabobank.


Een fotobijdrage van Will Verhees