Drie auto’s botsen op Wetering (N266) bij Nederweert

Nederweert – De hulpdiensten zijn woensdag rond 16.40 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Wetering (N266) bij Nederweert.

In de rijrichting van Someren naar Nederweert had net voor de kruising met de Peelsteeg een kop-staart botsing plaatsgevonden waarbij drie personenauto’s bij betrokken waren. Passanten stopten en boden meteen eerste hulp.

Een vrouw die in de middelste auto zat is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw was behoorlijk geschrokken omdat ze in verwachting was van een baby. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. Een berger werd opgeroepen om de beschadigde auto’s af te slepen. Omdat een rijbaan was afgesloten ondervond het verkeer enige hinder van het verkeer.