Feestweekend Gilde St. Joris – St. Barbara Maarheeze

Foto ter illustratie - Roofvogelshow

Het Gilde St. Joris – St. Barbara uit Maarheeze organiseert op 9 en 10 juli 2022 een groot feestweekend.

Optocht en muziekfestijn

Zaterdag 9 juli vindt er een mooie optocht plaats met het Gilde en Ridders door het centrum van Maarheeze vanaf 15.00 uur. ’s Avonds is er vanaf 20.00 uur een muziekfestijn. Dit is een groot muziekfeest voor jong en oud met verrassende optredens van bekende artiesten: o.a. Nederlands beste imitator van André Hazes sr. René van Beeten en de Legata’s Lederhosen Power. Dit wordt afgewisseld met optredens van DJ Mark. Het is extra goed toeven met een hapje en drankje erbij.

Middeleeuwse familiemiddag

Op zondag 10 juli wordt vanaf 11.00 uur de Middeleeuwse familiemiddag georganiseerd. Het belooft een spannende familiedag te worden voor groot en klein.

Er staan spectaculaire shows met ridders te paard, middeleeuwse kinderspelen waaraan ieder kind kan deelnemen op het programma. Verder is er een echte roofvogelshow, zijn er standwerkers met oude ambachten en diverse attracties.

Natuurlijk horen daar ook hapjes, drankjes en muziek bij. Dit alles vindt plaats op het in stijl ingerichte feestterrein aan de Romrijten.

Kaarten à 7,50 euro per stuk zijn te verkrijgen via: Café Ons Lieske Maarheeze, Boekhandel Sprankenis Maarheeze, VVV Budel (kinderen tot 12 jaar gratis).

Ga voor meer informatie naar: www.gildemaarheeze.nl.