Jon van Eerd brengt nieuwe komedie Zo vader, zo zoon

Jon van Eerd zal volgend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn met de nieuwe komedie Zo vader, zo zoon. De productie van Het Pretpakhuis is de opvolger van Harrie Neemt de Benen op dit moment nog in het theater te zien.

Naast Jon van Eerd zijn de hoofdrollen weggelegd voor onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé. Joey Schalker en Arie Cupé waren al eerder in producties van Jon van Eerd te zien, voor Nandi van Beurden is dit de eerste keer.

Het verhaal

In Zo vader zo zoon zien we dat Harrie bij zijn succesvolle zoon in huis woont. Maar hoe slim en geslaagd Harrie’s zoon is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Zoonliefs arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastbesloten om hem aan de haak te slaan en kan daar de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze doet er dan ook alles aan om hem uit huis te krijgen. Er zal toch vast wel een datingsite voor ouderen zijn om Harrie aan een oud besje te koppelen?

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij daar geen stokje voor zou steken… Bereid je voor op dolkomische misverstanden, intriges en verwikkelingen, zoals je van Harrie gewend bent.

Tickets

De Limburger Jon van Eerd zal op 27 oktober 2022 naar Weert komen. Op dinsdag 15 juni om 12.00 uur start de de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2022-2023, via www.munttheater.nl of bij de theaterkassa van het Munttheater.

Via www.theaterdichtbij.nl kun je alle data van de Noord en Midden Limburgse theater zien wanneer Jon van Eerd te zien is met zijn voorstelling Zo vader, zo zoon.