Ook ‘007’ verscheen aan de start van de Wertha Rally

Vanaf Domein Laurabos – Crossmoor ging zondag de Wertha Rally weer van start. De prachtige route, uitgezet door Horneland Rally, voerde door de mooiste binnen-wegen van Nederland en België. 

Deze rally is geschikt voor iedereen, ook voor de onervaren rally-rijders. Elke auto is geschikt om mee te doen en dat was vandaag ook te zien. Er verschenen zowel nieuwe als klassieke auto’s aan de start. Van klein tot groot, van grijs tot rood. Zelfs ‘007 – Team James Bond’ verscheen aan de start.

De Wertha Rally wordt georganiseerd door Lions Club Weert. Er wordt hiermee geld opgehaald voor het goede doel. Dit jaar is er geld ingezameld om een leuke dag met allerlei activiteiten te organiseren voor eenzame ouderen in Weert.

Bekijk een video: https://youtu.be/HooIL-IZYew