Inschrijving is geopend voor de 6e Wertha Rally

Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd

Op zondag 2 juni wordt de prachtige omgeving van Weert weer het decor voor een auto-evenement: de 6e editie van de Wertha Rally, georganiseerd door de Lions Club Weert. Tegen een achtergrond van gesnoeide bomen en perfect gemillimeterde greens van Domein Laurabos zullen de deelnemers zich wagen aan een avontuurlijke tocht over de mooiste wegen van België en Nederland.

De route, zorgvuldig uitgezet door Horneland Rally, belooft een adembenemende ervaring te worden voor alle deelnemers. Van start tot finish zullen ze genieten van ongeveer 100 kilometer aan uitdagende wegen en prachtige landschappen. De rit is verdeeld in 2 etappes van elk zo’n anderhalf uur, met een tussenstop van drie kwartier om even op adem te komen en te genieten van de omgeving.

Geschikt voor elk type auto

De Wertha Rally staat open voor iedereen die van avontuur houdt, ongeacht het type auto dat je rijdt. Het inschrijfgeld bedraagt €175 per equipe. Het routesysteem, een combinatie van bol-pijl en kaartlezen (10%), zorgt voor een extra uitdaging en plezier voor de deelnemers.\

Goed doel

Echter, de Wertha Rally is meer dan alleen een spannende autorit. Het is ook een evenement met een nobel doel. Het ingezamelde geld tijdens de rally zal volledig worden gebruikt voor het organiseren van een speciale dag voor de eenzame ouderen uit de regio Weert. Door deel te nemen aan de rally, dragen deelnemers direct bij aan het welzijn van anderen in hun gemeenschap.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan deze unieke ervaring en tegelijkertijd een goed doel steunen? Schrijf je dan snel in via www.wertharally.nl. De Wertha Rally is geschikt voor iedere automobilist, of je nu een ervaren rallyrijder bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag vol avontuur en solidariteit.

Bekijk de uitnodiging (PDF): https://wdg.li/zi3jyb8

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie