Derde editie Wertha Rally

De Lions Club Weert en het bestuur van de Horneland Rally hebben de inschrijving opengesteld voor de Wertha Rally, die dit jaar gehouden wordt op zondag 2 juni en zal starten en finishen op de parkeerplaats van Golf & Country Club Crossmoor in Weert.

Na de vele enthousiaste reacties van deelnemers aan de eerste en/of tweede editie wordt de rally dit jaar alweer voor de 3e keer georganiseerd. De organisatie verwacht ook dit jaar weer een fantastisch wagenpark aan de start. Tijdens eerdere edities kwamen oldtimers, sportwagens, rally-auto’s met alle uitrusting aan boord, cabrio’s, 4×4, SUV’s, maar ook ‘gewone’ personenauto’s’ aan de start. Een zeer gevarieerd deelnemersveld waarbij de verbindende schakel tussen allen was: een mooie gezellige dag beleven en dat allemaal voor het goede doel!

De Wertha Rally is een evenement voor de echte autoliefhebber. Het is geen snelheidsevenement. Er zijn 2 klassen waarvoor jij je kan inschrijven: een Tourklasse – voor de nieuwkomers en onervaren deelnemers – en een wat uitdagendere Sportklasse met listige route-instructies voor de gevorderde equipes. Het draait om goed kaartlezen en de wisselwerking tussen chauffeur en navigator. Ook dit jaar zal de route de deelnemers leiden door de mooie omgeving van Zuidoost Nederland en Belgisch Limburg. In de route is dit jaar een tussenstop gepland in Maaseik (B). Het uitzetten van de routes wordt ook dit jaar verzorgd door de professionals van de Horneland Rally Weert.

Voor, tijdens en na afloop van de Wertha Rally worden de deelnemers in de watten gelegd op Golf & Country Club Crossmoor. Na een warm welkom krijgen alle deelnemers een rijkelijk lunchpakket en na de rit is er een overheerlijke barbecue in een feestelijke ambiance.

Met de opbrengsten van de Wertha Rally kan de Lions Club Weert speciale aandacht en ondersteuning geven aan kinderen en ouderen in onze regio. Voor inschrijven: ga direct naar www.wertharally.nl. Je vindt hier alle informatie en tevens de fotogalerijen van de afgelopen jaren zodat je er een goed beeld bij kunt vormen.