Politie onderzoekt oorzaak doorgebrande stroomkast in Nederweert

Bij de brandweer en politie kwam donderdag rond 15.45 uur een melding binnen van een brand aan de Burgemeester Hobusstraat in Nederweert.

Bij een appartementencomplex was aan de buitenzijde een stroomkast in brand gevlogen. De politie was als eerste ter plaatse en doofde de brand met brandblussers. De toegesnelde brandweer voerde nog een nacontrole uit.

Agenten onderzochten of er sprake was van verdachte omstandigheden. Het appartementencomplex werd onderzocht op de mogelijke aanwezigheid van een hennepplantage. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Er werden verder ook geen verdachte omstandigheden aangetroffen.

Netbeheerder Enexis is ingeschakeld om het probleem te verhelpen. Bewoners van het wooncomplex zullen nog even hinder ondervinden van stroomuitval.