Spaar nu mee bij Jumbo Roel Heerschap en ontmoet Jeffrey Herlings

2021 was niet alleen het jaar van Max Verstappen, maar zeker ook dat van motorcrosser Jeffrey Herlings. De KTM-Red Bull rijder was vorig jaar de beste in het WK Motorcross en pakte zijn vijfde titel.

Ze hebben namens Jumbo Roel Heerschap goed nieuws voor je. Jeffrey komt namelijk in het weekend van 30 & 31 juli naar het motorcrosscircuit in Nederweert en jij kunt er bij zijn. Vanaf 20 juni kun je sparen voor gratis toegangskaarten voor de ‘Living for the Weekend – Pro Motocross’.

Tijdens deze wedstrijd komen de beste motorcrossers ter wereld in actie verdeeld gedurende twee dagen. Uiteraard ga je genieten van de strijd op het spectaculaire circuit in Nederweert en is er een handtekeningsessie met alle toprijders. Na de wedstrijden maken de leukste DJ’s het gezellig in de feesttent tijdens de prijsuitreiking.

Zorg dat je erbij bent en spaar nu bij alle filialen van Jumbo Roel Heerschap in Nederweert, Weert (Collegeplein en Molenakker) en Heel. Je ontvangt bij elke €5,- aan boodschappen een zegel en hebt bij 10 zegels al een volle spaarkaart. Om nóg sneller te sparen hebben we wekelijks diverse artikelen waarbij je een gratis spaarzegel ontvangt. Een volle spaarkaart levert één gratis ticket op t.w.v. €25,-. Sparen kan tot 24 juli. Inleveren van de volle spaarkaarten kan tot 30 juli.

Bekijk de actievoorwaarden op de spaarkaart welke je vanaf nu krijgt aan de kassa.