Uitdagende feestmiddag bij Scouting Tungelroy

60 jaar geleden werd Scouting Tungelroy opgericht om de kinderen in het dorp Tungelroy een leuke en actieve vrije tijd te geven. Door de jaren is Scouting Tungelroy niet meer alleen voor Tungelroy, maar natuurlijk ook voor de omliggende dorpen. En als je een jubileum hebt, dan moet je dat ook vieren.

Op zaterdag 25 juni was een activiteiten middag aan de blokhut. Een middag om te feesten en elkaar weer te ontmoeten. De vrijwilligers hadden het terrein omgetoverd tot uitdagende feestwei. Onze leden maar ook vriendjes en vriendinnetjes waren van de partij.  Ook oud-leden en zelfs leden van de allereerste groep waren van de partij. Een weerzien met een lach en klap op de schouder, gevolgd met een ‘hoe gaat het met jou’.  Scouting verenigt en betoverd.

Een dubbele stormbaan, stunt-valmat, schminken, kampvuur, workshops en een speleobox is een greep uit de activiteiten. Onder een stralende zon waren uitdaging, plezier en feest een gouden formule voor een geslaagde middag.